Yves Rocher Unboxing

Yves Rocher is een erg goed merk voor gezichts -en lichaamsverzorging. Alle producten zijn dermatologisch getest en in de meeste producten zit geen parfum, wat natuurlijk ideaal is als je daar niet goed tegen kan. In het filmpje hieronder zie je waarom dit merk zo speciaal is en goed werkt! Klik hier om naar de site van Yves Rocher te gaan

Deze week kreeg ik mijn pakketje binnen van Yves Rocher. Ik heb al vaker bij dit merk besteld en je pakketje is vaak al binnen 5 werkdagen bij je in huis. Ik ben altijd erg enthousiast hierover, dus leek mij het leuk om dit voor jullie te unboxen :)

DSCI1032.jpg

Langdurig Hydraterende Handcrème

Allereerst: ik ben niet goed in geuren omschrijven, maar deze handcrème ruikt echt heerlijk naar bloemen en natuur!

De crème is niet vet en trekt meteen in je huid. Dit product is vooral lekker als je droge handen hebt, aangezien deze crème langdurig hydrateert.

Deze crème bevat geen minerale olie.

Prijs: €3,90 voor 75 mL

Ultra Voedende Bodymilk

De verpakking van deze bodymilk lijkt misschien heel veel op de handcrème hierboven, maar ruikt heel anders. Dit product is speciaal voor een extra droge huid. De crème heeft een romige melkformule en trekt net zoals de handcrème snel in de huid. 

Deze bodymilk bevat geen minerale olie, kleurstoffen en parabenen.

Prijs: €9,50 voor 200 mL

DSCI1034.jpg
DSCI1037.jpg

Zachte Verzorging voor Gezicht en Lichaam

Dit is een crème voor lichaam en gezicht. Het ruikt heerlijk naar kamille en is heel zacht. Ook trekt dit snel in de huid, waardoor je geen vette huid krijgt. Het formaat van de pot is niet heel groot, wat ook weer handig is voor als je het mee wilt nemen.

Voor elke pot van deze crème die wordt verkocht, wordt een boom geplant. 

Prijs: €5,90 voor 125 mL

Verzachtende Bodymilk

Deze verzachtende bodymilk hydrateert de huid en laat het de hele dag zacht aanvoelen. In de bodymilk zit Galamboter en kopra-olie die de huid voeden en haar haar natuurlijke veerkracht teruggeven, en biologisch hamamélis-extract dat een verzachtende werking op de huid heeft. 

Dit product bevat Hypoallergeen parfum en is pH-neutraal. Ook is het dermatologisch getest voor gevoelige huid.

Prijs: €7,50 voor 300 mL

DSCI1039.jpg
DSCI1042.jpg

Milde 2-in-1 Douchegel

Deze douchegel heeft dezelfde heerlijke natuurlijke geur als de bodymilk hierboven. Dit product heeft een 2- in -1 formule: Het reinigt de huid en hydrateert & voedt de huid.

Onder oogheelkundig en dermatologisch toezicht getest op de gevoelige huid. Het bevat Hypoallergeen parfum en is pH-neutraal.

Prijs: €4,90 voor 300 mL

24 uur Intensief Hydraterende Rijke Crème

Plantensappen van de esdoorn en de blauwe agave worden gecombineerd met plantaardige betaïne. Deze staan alle drie bekend om hun vochtvasthoudende vermogens. De huid wordt de hele dag door gehydrateerd en voelt heerlijk zacht aan. Deze gezicht crème ruikt hetzelfde als de verzachtende bodymilk. 

Dit product bestaat voor meer dan 90% uit natuurlijke bestanddelen. Ook bevat het geen kleurstoffen, minerale olie of parabenen.

Prijs: €10,90 voor 50 mL

DSCI1044.jpg

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.