Nutrimetics "groene lijn" review

PicsArt_05-15-0503021-1.jpg

Heb je last van acne? Dan is de "groene lijn" van Nutrimetics zeker aan te raden! 

Al een heel tijdje geleden (denk maar gerust aan een paar jaar) was ik op een beurs en kwam ik bij het tentje van Nutrimetics. Nutrimetics is een bedrijf uit Australie en Nieuw-Zeeland die o.a. cosmetica maakt, speciaal voor mensen met een lastige huid. De producten worden dier -en natuurvriendelijk gemaakt. Er zit bijvoorbeeld ook geen parfum, kleur -en geurstoffen in. Op de beurs werd aan mij een gratis proef behandeling aangeboden. Een specialiste kwam toen bij mij thuis en behandelde mijn gezicht met de "groene lijn" van Nutrimetics. Op dat moment had ik nog niet heel erg veel last van acne, dus belandde de tubes in de kast. Nu ik wel last van acne heb, komen ze goed uit!

PicsArt_05-15-0504401.jpg

1. Je begint met een gel die je poriën opent, zodat je die straks van binnen en buiten kan reinigen.

PicsArt_05-15-0504131.jpg

2. Daarna spray je deze heerlijk ruikende mist over je huid. De mist reinigt de poriën.

PicsArt_05-15-0503512.jpg

3. Vervolgens deze moisturising lotion, die er voor zorgt dat de poriën weer sluiten.

PicsArt_05-15-0503301.jpg

4. En last but not least: de "spot corrector". Deze gel smeer je op je acne en dit zorgt ervoor dat je acne minder rood word en sneller weggaat.

Ik raad deze lijn zeker aan, omdat je naar een paar weken al wel verschil ziet. Ook voelt je huid na gebruik veel frisser en schoner. Deze lijn is alleen wel erg duur, maar dat is het zeker waard! Helaas weet ik niet zeker of deze lijn nog te koop is, maar er zijn vast soortgelijke producten te koop. De "groene lijn" van Nutrimetics is speciaal voor een huid met acne.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.