Escape Room in Fort Pannerden

328ff0adb4ab478180591f00763a4528.jpg

Alweer een tijdje terug ben ik met vriendinnen bij fort Pannerden geweest, wat echt super gezellig en leuk was :)


Fort Pannerden ligt in Doornenburg, dicht bij de Duitse grens. De omgeving en de natuur was daar heel mooi. Ook stond het fort op de splitsing van de Waal en het Pannerdesch kanaal en zag je Duitsland al aan de andere kant van het water!

Het fort kan je natuurlijk bezoeken en misschien een rondleiding krijgen in het fort, maar sinds kort is er ook een Escape Room in het fort. Wij hebben dit spel voor jullie uitgetest en nu kunnen jullie het ook spelen!

Escape rooms heb je in heel veel gebouwen door heel Nederland zitten, maar elk spel is anders. Het is bij een escape room de bedoeling om uit de ruimte te "ontsnappen".

In de escape room in fort Pannerden staan de elementen (licht, water, aarde en vuur) centraal. Het spel werd gespeeld in de kelders van het fort, wat het extra spannend maakt. We kregen ook wat spullen mee -om de raadsels op te kunnen lossen en uiteindelijk te kunnen "ontsnappen"- namelijk; een zaklamp, een kaartje met aanwijzingen hoe alles (technisch) werkt en een kist. Uit de kist kwam de stem van een verteller te horen die je introduceert aan de wereld van Elements. Ook geeft hij je hints en legt de opdrachten uit. Verder kan ik natuurlijk niet meer vertellen over het spel en de raadsels :)

Ik vond dit spel echt super gaaf om te spelen! Er komt heel veel team-work bij kijken en het is gewoon heel gezellig (dus ook leuk om bijvoorbeeld met je collega's te doen).

Wil jij nou ook naar deze escape room? Klik dan HIER

feead6a529e740e6a0243baa91a515eb.jpg

Reactie plaatsen

Reacties

Danielle
10 maanden geleden

Jaa, het was super leuk en is zeker wel aan te raden! Het is wel lastig dus je hoofd er bij houden is zeer belangrijk! Super leuk!

BTW leuke website <3