Hema maskers review

4a75041a760d43059027b2a9a8c1dc2b.jpg

De maskers bij de Hema zijn niet erg duur en er is veel keuze uit soorten maskers, maar zijn de maskers van de Hema van goede kwaliteit? Ik heb een paar maskers van de Hema voor jullie uitgeprobeerd :)

cb9ab2bda35740cdacb972e1b0ecc25f.jpg

Strawberry Scrub Gel Face Mask - Cleansing smoothing

Dit masker had het beste resultaat van de maskers die ik getest heb. In het masker zit (zoals aangegeven op de verpakking) een scrub, dus er zitten ook soort van stukjes in. Doordat er een scrub in dit masker zit wordt je huid extra gereinigd en dus ook extra zacht. De geur van dit masker is niet mijn favoriet, maar het valt nog best wel mee. 

Dit masker is zeker aan te raden :)

d293acadf39b44d6b395ea1ebeac80f0.jpg

Berry Delight Clay Face Mask -  Hydrating cleansing

Ten eerste ruikt dit masker heerlijk en voelt fris aan op je gezicht. Het masker is gemakkelijk uit te smeren en voelt creamy aan. Dat vind ik al een pluspunt, aangezien sommige maskers heel plakkerig zijn of vervelend aanvoelen. 

Verder is er niet echt iets bijzonders aan het masker. Nadat ik het masker er af heb gehaald is er niet extreem veel veranderd, maar is mijn huid wel zachter en schoner, wat ook de bedoeling van dit masker is.

849d5eae84b141a5bfe7ce918533e25c.jpg

Grapefruit & Jasmine Self- heating Face Mask

Aangezien dit een self- heating masker is (wat ik hiervoor nog nooit eerder uitgeprobeerd had) was ik een beetje bang dat het masker té heet zou worden. Gelukkig is dit niet het geval :) De hitte valt heel erg mee en het voelt heel comfortabel aan. De geur van dit masker vind ik alleen wel wat minder. Ik vind het een beetje naar schoonmaakmiddel ruiken, maar het is niet vreselijk vies ofzo. Dit masker vind ik meer een masker dat je gewoon voor de lol op doet, aangezien het niet echt iets speciaals doet (naast het verhitten van het masker).

Nadat ik alle maskers getest had, vind ik deze toch het minst geslaagd. 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.