Haarverzorging

Goede haarverzorging is erg belangrijk voor je haar. Beschadigd, droog of juist heel vettig haar kan je goed behandelen. Voor allerlei soorten haar heb ik een paar goede haar-producten voor jou uitgezocht. PS: Alle genoemde haarproducten ruiken ook nog eens heerlijk!

PicsArt_05-21-1032091.jpg
PicsArt_05-21-1033341.jpg

Garnier is gewoon een heel goed merk. Ik ben vooral fan van de Loving Blends serie. Het is vooral voor gevoelig of zeer droog haar. Zowel in de shampoo en in de crème zit olijfolie. De olijfolie, rijk aan vetzuren en antioxidant vitamine E, wordt al sinds de oudheid gebruikt en staat bekend om zijn intens voedende en verzachtende werking.

  • De textuur van de shampoo (links, €3,50 bij de Kruidvat) zorgt voor een heerlijk dik schuim dat makkelijk uitwasbaar is. Een intense voeding die het haar herstelt tot in de punten, zonder dat het zwaar wordt. Je haar geeft een intens zacht gevoel en wordt voller.
  • De crème (rechts, €5,00 bij de Kruidvat) heeft een direct verzorgende werking voor je haar en laat een subtiel parfum achter. Ook geeft de crème het haar een intense voeding die het haar verzorgt en makkelijk maakt om te kammen, zonder dat het zwaar wordt. Je haar geeft direct een intens zacht gevoel.
PicsArt_05-21-1034131.jpg
PicsArt_05-21-1032311.jpg
50431c47c3e4419c8d4e6d5560148267.jpg

Guhl is een wat duurder merk maar ook erg goed en professioneel. De flesjes zijn aan de kleine kant, maar de shampoo schuimt heel erg dus heb je ook maar een kleine hoeveelheid nodig.

  • De (nieuwe!) intensieve stevigheid, bier shampoo van Guhl (links, €7,00 bij de Kruidvat) is voor futloos of fijn haar. Het verstevigd het haar vanaf de aanzet en geeft zichtbaar meer volume. Voor als het afvroeg: nee, je haar ruikt na het wassen niet naar bier :)
  • De langdurig volume shampoo van Guhl (midden, €7,00 bij de Kruidvat) is ook voor fijn of futloos haar. In deze shampoo zit blauwe lotus en rijstproteïne. De blauwe lotus heeft verzorgende eigenschappen voor fijn en futloos haar. Rijstproteïnen vullen de poreuze delen (waar je haarschubben niet goed sluiten) van het haar op en versterken het haar.
  • Het haarmasker met rijke voeding, deep butter masker (rechts, €10,00 bij de Kruidvat) is voor breekbaar of beschadigd haar. Het bevat monoi-olie, dat wordt gezien als wonderolie vanwege de herstelende, hydraterende en reinigende werking.
PicsArt_05-21-1034561.jpg
PicsArt_05-21-1034361.jpg
PicsArt_05-21-1032511-1.jpg

Deze shampoo's van Syoss zijn ook echt een aanrader! Syoss is ook een heel professioneel merk, die veel kappers gebruiken en de producten werken erg goed. Het zijn ook grote flessen dus kan je er lang mee doen. In beide shampoo's zit Keratine, dat je haar voller maakt en steviger laat aanvoelen.

  • De Ceramide compex anti-breuk shampoo (links, €5,50 bij de Kruidvat) is voor breekbaar haar. Het geeft tot 10 keer meer kracht en intensief herstel van de haarvezels in 3 dimensies.
  • De Full hair 5 density & volume booster shampoo (midden, €5,50 bij de Kruidvat) is voor uitdunnend en futloos haar. De shampoo maakt je haar zichtbaar voller in 5 dimensies.
  • De Full hair 5 density & volume booster conditioner (rechts, €5,50 bij de Kruidvat) is ook voor uitdunnend en futloos haar en heeft de zelfde werking als de shampoo (midden).

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.