Pizzabaguettes met salami en mozzarella

ff30e9a6-fe6a-4bd6-9022-428db8d3b3fc.jpg

Ja, ja deze week weer een recept! Eten is gewoon lekker, dus waarom niet. Dit is weer een low-budget gerecht en echt heerlijk! Het is niet moeilijk om te maken en is toch wat lekkerder dan een diepvries pizza :)

  • hoofdgerecht
  •  4 personen
  • 5 min. bereiden
  • 15 min. oventijd

 

Wat je nodig hebt:

  • 2 baguettes
  • 8 el pizzassimo (tomatensaus)
  • 200 g salami
  • 2 bollen mozzarella
  • 100 g rucolaslamelange
  • Cherrytomaatjes
  • Sladressing
  • Pijmboompitten
  • Oregano
  • Ev. andere (Italiaanse) kruiden

Hoe te bereiden:

1. Verwarm de oven voor op 180 °C. Halveer de baguettes in de lengte. Bestrijk de helften met de tomatensaus.

2. Halveer de plakjes salami en beleg de baguettehelften ermee. Snijd de mozzarella in plakjes en leg op de salami. Strooi de Oregano (en ev. andere kruiden) over de baguettes.

3. Leg de pizzabaguettes op een met bakpapier beklede bakplaat en bak ze ca. 15 min. in het midden van de oven.

4. Bak de pijmboombitten goudbruin, snij daarna de cherrytomaatjes in partjes en doe dit bij de sla. Voeg nu wat sladressing toe aan de salade voor meer smaak. Serveer de pizzabaguettes met de salade.

Na het volgen van al deze stappen kan je beginnen met het aanvallen van deze heerlijke pizzabaguettes, eetsmakelijk! 

Reactie plaatsen

Reacties

annemarie
een jaar geleden

Ziet er heerlijk uit dames !
Ga ik zeker uit proberen. Ook de salade is een favoriet.
succes verder met jullie blog

Snapchat-6824084171793588873-1.jpg