Feestje!

Heb je geen idee wat je wilt doen voor je feestje? Dan zijn hier wat tips voor een gezellige en zeker geslaagde avond. En nog een pluspunt: het is low-budget.

 

Allereerst moet je natuurlijk weten hoeveel mensen je gaat uitnodigen. Deze variant is geschikt voor ongeveer 3-10 mensen, ligt er een beetje aan hoe groot de kamer is.

Om het gezellig te maken, denk dan aan veel kussens, dekens, etc. Handig is om bijvoorbeeld een matras tegen de bank aan te schuiven waar mensen op kunnen zitten.

Denk ook aan kaarsjes, dat maakt het extra gezellig. Pas wel op dat je niks in brand steekt.

193562_thumb_612x409-1.jpg
1330935730-1.jpg
onesheet.jpg

Wat natuurlijk niet kan ontbreken is een leuke film. Aangezien er altijd wel iemand is die de film niet leuk vind (everyone knows the struggle), kan je beter alvast van tevoren een film uitkiezen. Of bijvoorbeeld 3 compleet verschillende films voorstellen en dan degene met de meeste stemmen kijken.

Filmtip: Wil je een komedie? Dan is de film 'White Chicks' zeker aan te raden (persoonlijke favoriet). Ik ga natuurlijk niet verklappen waar die over gaat ;).

 

 

Om het feestje een beetje op gang te brengen is het zeker leuk om iets actiefs te doen. Denk aan spelletjes die je met veel mensen kan doen, bijvoorbeeld monopoly of levensweg. Ook is iets als sjoelen of darten een leuk idee.

En at last but not least natuurlijk het eten. Zorg voor veel lekkere hapjes en drankjes, zodat niemand met een lege maag naar huis gaat.

0bd2118c414346dc8b382b978df6b209.jpg
hightea.jpg

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.