Review Clearasil

Snapchat-2618417627290000671.jpg

In dit artikel ga ik voor jullie de Clearasil Untra Rapid Action Lotion uitproberen. Clearasil staat bekent als goede behandeling voor o.a. mensen met "huid problemen".  Ik heb dit bij de Kruidvat gehaald voor €7,99 (voor 200 mL) maar je kan ze ook halen bij de op=op-shop en bij de etos. Clearasil heeft naast deze lotion nog veel meer soorten producten zoals reinigingspads, scrub en cream. 

Beloftes Clearasil bij gebruik van deze lotion:

De lotion begint onmiddellijk te werken en bestrijdt 100% van de puistjes. Clearasil® Ultra Lotion reinigt de huid, vernauwt de poriën en helpt nieuwe puistjes voorkomen. Ook gaat Clearasil® Ultra® Lotion glimmen tegen en egaliseert de huidtint

Voordelen:

  • Reinigt de huid, vernauwt de poriën en helpt puistjes voorkomen.
  • Gaat glimmen tegen en egaliseert de huidtint.
  • Zichtbaar resultaat in slechts 12 uur!

 

Na een lange dag gehad te hebben haal ik mijn make-up van mijn gezicht zoals ik dat altijd doe. Eerst reinig ik mijn gezicht met reinigingslotion van Kruidvat eigenmerk (zie linker foto voor het resultaat). Op deze manier maak ik altijd mijn gezicht schoon.

De volgende dag ging ik mijn make-up van mijn gezicht afhalen, maar daarna gebruikte ik de Clearasil Ultra Lotion om mijn gezicht grondig te reinigen (zie rechter foto voor resultaat). Zoals je kunt zien zit er eigenlijk nog redelijk veel vuil op je huid, terwijl je denkt dat je het heel goed gereinigd hebt. 

c1a127237244450d8c45700b7ccf6d45.jpg
f8f7bfd4f737433da1033bcf0f4f2181.jpg
68be70e325e14857bbafa81d74a8b1a5.jpg

Met de Clearasil (links) kan je dus veel meer vuil en make-up resten van je huid weghalen en voorkomt dus dat je poriën (nog meer) gaan verstoppen. Na een paar dagen merk je al redelijk snel verschil, maar alleen als je het 'sochtends en 'savonds gebruikt. Dan krijg je namelijk een optimaal resultaat.

Clearasil maakt dus haar beloftes waar:

- Het reinigt goed je poriën en voorkomt het verstoppen van je poriën                                               - Ook zorgt de lotion dat je huid minder gaat glimmen (zorgt dat vet in balans is)

 

Mijn mening:

Ondanks de prijs is dit echt een topproduct! Het werkt echt goed en is zeker aan te raden als je last heb van acne of een erg gevoelige huid.

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.