Mijn lippenstift collectie

Lippenstift. Je ziet het in alle soorten maten en soorten; van een prachtige nude lipkleur tot een gewaagde, knallende kleur. Ik kan zonder een kleurtje op mijn lippen de deur echt niet uit! Ik heb ook aardig wat soorten lippenstiften: matt, glanzend, lipgloss, en ga zo maar door :)

 1. Rimmel London 016 'Heart Breaker' Deze Lippenstift is heel fijn om op te doen. Het smeert makkelijk uit en het is erg gepigmenteerd. 
 2. NYC 020 'River Side Rose' is een mooie nude kleur die niet heel erg opvalt. Het aanbrengen is extra makkelijk gemaakt omdat het een jumbo potlood is.
 3. Essence 064 'Flirty Pink' geeft een mooie roze gloed op je lippen. Deze lippenstift heeft niet heel veel pigment en heeft een mooie glans.
 4. Hema 159 is helaas niet meer te koop, omdat deze al wat ouder is. Wel is deze lippenstift erg creamy en heeft een leuke, zomerse kleur.
 5. Yves Rocher 014 Deze lippenstift is gemaakt van natuurproducten en is dus ook wat duurder. Ondanks de prijs is dit een hele goede lippenstift die ook nog eens je lippen verzorgd.
 6. Catrice C03 'Treasured Twinkles' Dit is een limited edition lippenstift, dus jammer genoeg ook niet meer te koop in de winkel. Deze mooie donker rode kleur heeft een hele mooie en chique uitstraling.
 7. NYC 449 'Creamy Mauvre' is een barbie roze lippenstift en de naam zegt het al; het is erg creamy, wat het fijner maakt om te dragen.
 8. Essence 07 'Natural Beauty' geeft je lippen een subtiel en zacht kleurtje.
 9. Essence 014 'Adorable Matt' Deze lippenstift heeft een vel rode/donker roze kleur en geeft een knallend resultaat!
 10. Miss Sporty 211 'Orange Topaz' Deze lippenstift is een lippenstift die ik zeker kan aanraden. Naast dat het low-budget, fijn om te dragen en een mooie glans achterlaat, is dit een prachtige perzik kleur.
 11. Rimmel London 053 'Glazed Rose' Dit product is helaas ook niet meer verkijgbaar in de winkel, omdat deze ook wat ouder is, maar dat maakt deze lippenstift niet minder mooi.
 12. Cien Beauty Lipgloss 010 'Creamy Raspberry' is eigenlijk de enige lipgloss die ik heb. Zelf houd ik niet heel veel van lippengloss, omdat het best wel plakkerig is.
 13. Essence Velvet Matt Lip Colour 05 'Plum Perfect' Deze lippenstift lijkt een beetje om nummer 6, maar dan  wat donkerder. Deze lippenstift is wel makkelijker aan te brengen, omdat het een jumbo potlood is.
af121a668f65437bbfcee41696a37958.jpg

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.